За нас
 | Контакти
 | Новини
 | Download
 | Работа
валута
начало
ПРОДУКТИ
Вашата кошница е празна!
| новини |
    VOIP

 
Усилватели на GSM сигнал
GSM модеми
Отдалечено включване на електроуреди чрез SMS, интернет и охрана
GSM асансьорни комуникатори
GSM и WiFi Домофон и контол на достъпа
GSM и Wi-Fi умен дом
GSM Гейтуей
UPS за парно, осветление и др.
Електромери през Интернет
Техника за телефонни кабини
Технически услуги
Разни устройства
Евтини международни разговори
VOIP ценова листа
 
 

Търсене:

English German French Italian Spanish Portuguese Greek Russian Romanian Swedish Danish Finnish
Dutch Turkish Chinese (Simplified) Arabic Hindi Serbian Polish Czech Japanese Albanian Afrikaans  


ПРОМОЦИИ
Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Професионален сервиз с по-вече от 30 годишен опит извършва всички дейности свързани с диагностика и възстановяване на данни от хард дискове, флашки, SSD дискове, CD/DVD, SD карта и др.

още


 

 начало | Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.
 
Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Професионален сервиз с по-вече от 30 годишен опит извършва всички дейности свързани с диагностика и възстановяване на данни от хард дискове, флашки, SSD дискове, CD/DVD, SD карта и др.


Описание:

          Възстановяване на данни след механична, електрическа повреда или форматиране е възможно в различна степен. Много важно е, след повреда да не включвате по-вече устройството и да не го давате на некомпетентни хора за ремонт. Ако наистина имате ценна за Вас информация ние може да Ви помогнем. 

Процедура:          

          Техниката се приема в нашият офис или с куриер. След няколко дена през които се прави пълна диагностика Ви информиране за дейностите които трябва да се извършат и цената за тях. Според времето на изпълнение поръчките са обикновенни, бързи и експресни.

  • По-благоприятният случай е когато няма механични повреди и опит за некомпетентен ремонт. В този случай се определя цената на дейностите и при съгласие от клиента се започва работа. Срокът за обикновенни поръчки е 1-2 седмици.
  • При установяване на повреда в механиката или електрониката се извършва допълнителна дейност включваща подмяна на съответната част с такава от ново устройство от същия модел, наречен донор. Клиентът може да достави донора или ако ние го осигурим той се заплаща предварително, като това не се обвързва с успешен краен резултат. Срокът за изпълнение е по-дълъг и допълнително зависи и от времето за намиране на донор.

          За получаване на възстановените данните е необходимо ново устройство на което да ги запишем. При малко количество може да ги запишенем на флашка, DVD или да ги изтеглите през интернет.

          Файлове които не може да се възстановят напълно ще намерите в отделна директория. Много често дефектите в тях са практически незабележими. Примерно точка на снимка или липсваща буква в текста. Количеството на тези файлове зависи от степента на увреждане на носителят на информация.

         При поръчка е желателно да опишете обстоятелствата за настъпване на повредата, както и видовете данни (документи, снимки, програми и др.) които са Ви най-важни.

         Гарантираме пълна конфиденциалност на данните!

         Поръчка може да направите по имейл или по телефон. Техниката може да донесете в офиса ни или да изпратите по куриер на адреса посочен най-горе на сайта в "контакти".

 ЕТИКЕТИ:
възстановяване на диск, възстановяване на хард диск, повреден хард диск, възстановяване на информация от хард диск, смяна на хард диск, проверка на хард диск, възстановяване на изтрити файлове, възстановяване на информация от флашка, възстановяване на изтрити файлове от кошчето, възстановяване на файлове от хард диск, тест на hd, възстановяване на данни, възстановяване на хард диск, проверка на hdd, ремонт на хард диск, възстановяване на данни от хард диск, възстановяване на изтрити данни, възстановяване на изтрити файлове windows, възстановяване на телефонни номера, повредена карта, поправка на хард диск, изгорял хард диск, възстановяване на флашка, възстановяване на диск, тест на hdd, възстановяване на файлове, тест хард диск, смяна на хард диск на лаптоп, възстановяване на изтрити съобщения от телефон, проверка на hd, възстановяване на файлове от флашка, възстановяване на сд карта, повреден хард диск, поправка на флашка, възстановяване на изтрити съобщения, възстановяване на изтрити контакти,
«назад
  Начини на плащане:
© 2020 ЕЛЕКСИМ. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават