За нас
 | Контакти
 | Новини
 | Download
 | Работа
валута
начало
ПРОДУКТИ
Вашата кошница е празна!
| новини |
    VOIP

 
Усилватели на GSM сигнал
GSM модеми
Отдалечено включване на електроуреди чрез SMS, интернет и охрана
GSM асансьорни комуникатори
GSM и WiFi Домофон и контол на достъпа
GSM и Wi-Fi умен дом
GSM Гейтуей
UPS за парно, осветление и др.
Електромери през Интернет
Техника за телефонни кабини
Технически услуги
Разни устройства
Евтини международни разговори
VOIP ценова листа
 
 

Търсене:

English German French Italian Spanish Portuguese Greek Russian Romanian Swedish Danish Finnish
Dutch Turkish Chinese (Simplified) Arabic Hindi Serbian Polish Czech Japanese Albanian Afrikaans  


ПРОМОЦИИ
GSM-SMS-Интернет контролер "Универсал"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате и рестартирате 3 електроуреда с SMS, позвъняване и през Web интерфейс. При задействане на някой от трите датчици получавате SMS и/или позвъняване с възможност да слушате или да се разговоря, или e- mail. Цена 192 лв. с ДДС. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

  Цена: 240.00 лв.

бр.

 

 начало | Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.
 
Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Професионален сервиз с по-вече от 30 годишен опит извършва всички дейности свързани с диагностика и възстановяване на данни от хард дискове, флашки, SD карти и др.


Описание:

  • Възстановяване на данни от повредено устройство изисква много специални инструменти, оборудване, софтуер и технически умения. 
  • За да предотвратите влошаване на повредата, не включвайте по-вече устройството.
  • Техниката се приема в нашият офис или с куриер. Желателно да опишете обстоятелствата при настъпване на повредата, както и които данни са Ви важни (документи, снимки, др.)
  • След безплатна диагностика, ще Ви информиране за дейностите които трябва да се извършат и цената за тях. Ако повредата е в механиката или електрониката клиента трябва да плати ново устройство от същия модел, наречен донор независимо от крайният резултат. 
  • За получаване на възстановените данните е необходимо ново устройство на което да ги запишем. При малко количество може да ги получите на флашка, имейл или да ги изтеглите през Интернет.
  • Файлове които не може да се възстановят напълно или частично ще намерите в отделна директория. Количеството на тези файлове зависи от степента на увреждане на носителят на информация.
  • Гарантираме конфиденциалност на данните!

 ЕТИКЕТИ:
възстановяване на диск, възстановяване на хард диск, повреден хард диск, възстановяване на информация от хард диск, смяна на хард диск, проверка на хард диск, възстановяване на изтрити файлове, възстановяване на информация от флашка, възстановяване на изтрити файлове от кошчето, възстановяване на файлове от хард диск, тест на hd, възстановяване на данни, възстановяване на хард диск, проверка на hdd, ремонт на хард диск, възстановяване на данни от хард диск, възстановяване на изтрити данни, възстановяване на изтрити файлове windows, възстановяване на телефонни номера, повредена карта, поправка на хард диск, изгорял хард диск, възстановяване на флашка, възстановяване на диск, тест на hdd, възстановяване на файлове, тест хард диск, смяна на хард диск на лаптоп, възстановяване на изтрити съобщения от телефон, проверка на hd, възстановяване на файлове от флашка, възстановяване на сд карта, повреден хард диск, поправка на флашка, възстановяване на изтрити съобщения, възстановяване на изтрити контакти,
«назад
  Начини на плащане:
© 2020 ЕЛЕКСИМ. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават