За нас
 | Контакти
 | Новини
 | Download
 | Работа
валута
начало
ПРОДУКТИ
Вашата кошница е празна!
| новини |
    VOIP

 
Усилватели на GSM сигнал
GSM модеми
Отдалечено включване на електроуреди чрез SMS, интернет и охрана
GSM-ETH контролери
GSM реле-сензор R-D
GSM реле-сензор RxDx
GSM SOS
GSM асансьорни комуникатори
GSM и WiFi Домофон и контол на достъпа
GSM и Wi-Fi умен дом
GSM Гейтуей
UPS за парно, осветление и др.
Електромери през Интернет
Техника за телефонни кабини
Технически услуги
Разни устройства
Евтини международни разговори
VOIP ценова листа
 
 

Търсене:

English German French Italian Spanish Portuguese Greek Russian Romanian Swedish Danish Finnish
Dutch Turkish Chinese (Simplified) Arabic Hindi Serbian Polish Czech Japanese Albanian Afrikaans  


ПРОМОЦИИ
Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Професионален сервиз с по-вече от 30 годишен опит извършва всички дейности свързани с диагностика и възстановяване на данни от хард дискове, флашки, SD карти и др.

още


 

 начало | Отдалечено включване на електроуреди чрез SMS, интернет и охрана
 
Отдалечено включване на електроуреди чрез SMS, интернет и охрана

GSM-SMS-Интернет контролер "Универсал"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате и рестартирате 3 електроуреда с SMS, позвъняване и през Web интерфейс. При задействане на някой от трите датчици получавате SMS и/или позвъняване с възможност да слушате или да се разговоря, или e- mail. Цена 192 лв. с ДДС. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

  Цена: 240.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM охранителна и пожароизвестителна система

Системата се състои от основен модул с вграден GSM модул за ваша SIM карта, безжични датчици за: врата или прозорец, движение, пожар, безжичен бутон за помощ и безжична клавиатура за въвеждане на парола при активиране / деактивиране. Монтажа е много лесен без кабели. При отваряне на врати или прозорци, при откриване на движение или дим се задейства звукова и светлинна аларма едновременно с това уведомява собствениците чрез позвъняване на до 8 телефона и изпращане на SMS. Цена 198 лв. с ДДС. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM SOS комуникатор "К1"

Това устройство е за спешни повиквания през GSM мрежата. Работи със всички GSM оператори. Предназначено е за лесна GSM връзка на възрасни хора с техните близки. Устройството има един голям бутон чрез който лесно може да се осъществи разговор и/или да се изпрати SMS с някой от 3 предварително записани номера. Има вградена батерия която гарантира избирането на телефоните. За по- вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

  Цена: 98.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM реле + дайлер "1R1D"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате и рестартирате електроуреди както и да получавате информация при задействане на датчик чрез SMS или позвъняване. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM реле "K1R"

Устройството е предназначено да позволи на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред чрез СМС. Има изведен куплунг на превключващият контакт на вграденото реле. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

още

GSM дайлер "K1D"

Устройството е предназначено да избере автоматично 3 номера при задействане на включен към входа му датчик или изход на охранителна централа. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

още

GSM-SMS контролер "Стандарт"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате и рестартирате 3 различни електроуреди с SMS и да рестартирате 1 уред само с позвъняване. Може да получавате информация при задействане на датчици с SMS и позвъняване. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

  Цена: 168.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM реле "1R"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате с SMS и да рестартирате с SMS и позвъняване електроуреди до 2 кВ. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

ИНТЕРНЕТ контролер

Чрез този уред Вие може да: Включвате и изключвате електроуреди през Интернет; Получавате информация при задействане на датчици през Интернет и имейл; Може да получите SMS вместо имейл чрез безплатните услуги на мобилните оператори. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM реле + дайлер "K1R1D"

Устройството е предназначено да позволи на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред. Има изведени куплунги на превключващият контакт на вграденото реле и вход за включвне на датчик или изход на охранителна централа. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

още

GSM-ИНТЕРНЕТ контролер "Универсал - V1"

Чрез този уред Вие може да: включвате, изключвате и рестартирате електроуреди с SMS, позвъняване и през Интернет; Получавате информация при задействане на датчици с SMS, позвъняване, вградената интернет страница и e-mail; При задействане на датчик (натискане на (паник)бутон) избира 1 номер с който може да се разговоря. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM реле + дайлер + акумулатор "K1R1D-A"

Устройството позволява на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред. Допълнително има вградени акумулаторна батерия, микрофон и вход за включване на бутон. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

  Цена: 120.00 лв. с ДДС

  бр.
още

Температурен датчик и предавател на 433MHz

Температурен датчик и предавател на 433 MHz за бежзични релета. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ

  Цена: 48.00 лв. с ДДС

  бр.
още

Комплект 4 броя преходни контакта тип гнездо-щепсъл с вградени безжично управляеми релета.

чрез SMS или интернет команди изпратени към GSM-ETH контролера той изпраща безжично команди за включване или изключване до 2.4 кВ. електроконсуматори. Ако Ви интересува натиснете бутона "ОЩЕ"

още

Аксесоари - Датчици, Контактори, Акумулатор и др.

Датчици, Контактори, Акумулатори и други. Натиснете бутона "Още"

още

  Начини на плащане:
© 2020 ЕЛЕКСИМ. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават