За нас
 | Контакти
 | Новини
 | Download
 | Работа
валута
начало
ПРОДУКТИ
Вашата кошница е празна!
| новини |
    VOIP

 
Управление през GSM и Интернет
GSM-ETH контролери
GSM комуникатори 1R1C
GSM комуникатори 2R2C
GSM SOS комуникатори
GSM и Wi-Fi умен дом
GSM и WiFi Домофон и контол на достъпа
GSM Гейтуей
GSM асансьорни комуникатори
UPS за парно, осветление и др.
Контролни Електромери
Техника за телефонни кабини
Технически услуги
Разни устройства
Евтини международни разговори
GSM охранителна система
VOIP ценова листа
 
 

Търсене:

English German French Italian Spanish Portuguese Greek Russian Romanian Swedish Danish Finnish
Dutch Turkish Chinese (Simplified) Arabic Hindi Serbian Polish Czech Japanese Albanian Afrikaans  


ПРОМОЦИИ
100 VA UPS за парно с обикновенна помпа или за аварийно осветление и др.

Този UPS е предназначен за временно захранване в аварийни ситуации на консуматори и устройства с мощност до 100 VA, работещи с напрежение 220 V 50 Нz без изискване за време на превключване. Характерни приложения са циркулационни помпи, автоматика за парно отопление, аварийно осветление и други. Изходящото напрежение 220 V е с модифицирана синусоида. Поради използвания метод на честотно преобразуване, приборът е лек, компактен и безшумен. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

  Цена: 130.00 лв.

бр.

 

 начало | Управление през GSM и Интернет
 
Управление през GSM и Интернет

GSM-SMS-Интернет контролер "Универсал"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате и рестартирате 3 електроуреда с SMS, позвъняване и през Web интерфейс. При задействане на някой от трите датчици получавате SMS и/или позвъняване с възможност да слушате или да се разговоря, или e- mail. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

  Цена: 192.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM реле + дайлер

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате и рестартирате електроуреди както и да получавате информация при задействане на датчик чрез SMS или позвъняване. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM реле "1R"

Устройството е предназначено да позволи на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред чрез СМС. Има изведен куплунг на превключващият контакт на вграденото реле. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

  Цена: 88.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM дайлер "1C"

Устройството е предназначено да избере автоматично 3 номера при задействане на вкючен към входа му датчик или изход на охранителна централа. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

  Цена: 84.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM-SMS контролер "Стандарт"

Чрез този уред Вие може да: 1. Включвате, изключвате и рестартирате 3 различни електроуреди с SMS и рестартирате 1 с позвъняване. 2. Получавате информация при задействане на датчици с SMS и позвъняване. 3. При задействане на датчик избира 1 номер с който може да се разговоря. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

  Цена: 168.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM реле "1R"

Чрез този уред Вие може да включвате, изключвате с SMS и да рестартирате с SMS и позвъняване електроуреди до 2 кВ. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

  Цена: 98.00 лв. с ДДС

  бр.
още

ИНТЕРНЕТ контролер

Чрез този уред Вие може да: Включвате и изключвате електроуреди през Интернет; Получавате информация при задействане на датчици през Интернет и имейл; Може да получите SMS вместо имейл чрез безплатните услуги на мобилните оператори. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM реле + дайлер "1R1C"

Устройството е предназначено да позволи на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред. Има изведени куплунги на превключващият контакт на вграденото реле и вход за включвне на датчик или изход на охранителна централа. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

  Цена: 90.00 лв. с ДДС

  бр.
още

GSM-ИНТЕРНЕТ контролер "Универсал - V1"

Чрез този уред Вие може да: включвате, изключвате и рестартирате електроуреди с SMS, позвъняване и през Интернет; Получавате информация при задействане на датчици с SMS, позвъняване, вградената интернет страница и e-mail; При задействане на датчик (натискане на (паник)бутон) избира 1 номер с който може да се разговоря. За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ !

още

GSM реле "1R1C-A"

Устройството позволява на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред. Допълнително има вградени акумулаторна батерия, микрофон и вход за включване на бутон. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

  Цена: 99.00 лв. с ДДС

  бр.
още

Температурен датчик и предавател на 433MHz

Температурен датчик и предавател на 433 MHz за бежзични релета За по-вече информация натиснете бутона ОЩЕ

  Цена: 48.00 лв. с ДДС

  бр.
още

Комплект 3 броя преходни контакта тип гнездо-щепсъл с вградени безжично управляеми релета.

чрез SMS или интернет команди изпратени към GSM-ETH контролера той изпраща безжично команди за включване или изключване до 3,6кВ. електроконсуматори. Ако Ви интересува натиснете бутона "ОЩЕ"

още

Аксесоари - Датчици, Контактори, Акумулатор и др.

Датчици, Контактори, Акумулатори и други. Натиснете бутона "Още"

още

GSM SOS комуникатор

Това устройство е за спешни повиквания през GSM мрежата. Работи със всички GSM оператори. Предназначено е за лесна GSM връзка на възрасни хора с техните близки. Устройството има един голям бутон чрез който лесно може да се осъществи разговор и/или да се изпрати SMS с някой от 3 предварително записани номера. Има вградена батерия която гарантира избирането на телефоните.

  Цена: 98.00 лв. с ДДС

  бр.
още

  Начини на плащане:
© 2019 ЕЛЕКСИМ. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават